Hoogsensitief Persoon

Gepubliceerd feb. 03, 22
6 min read

Harmonic Quantum Resonsance Technology

Floww producten maken gebruik van stralingsenergie om een eigen natuurlijk veld te creëren, een zogenoemd Floww Veld. Het Floww Veld dient er voor om natuurlijke omgeving te creëren voor (mensen, dieren en) planten, waarbij onder andere effecten van stralings- en elektromagnetische velden in de omgeving van de planten worden geharmoniseerd (SPECIALE BROEKZAK BESCHERMT TEGEN STRALING). Bescherming tegen straling.

Beide gewassen zijn van economisch groot belang binnen de boomteelt en kampen met ziekteproblemen. Doel van de proeven was het kijken en meten of er effecten van de behandelingen met Floww producten. Conclusie: opname verbetering mineralen (CA, Mg, S en P) en bodemverbetering, Door dit intensieve onderzoek zijn directe invloeden zichtbaar gemaakt, met name op het gebied van mineralenopname en bodemverbetering.

a. plantsap-analyses en bodemchroma’s. Er is sprake van een duidelijk meetbaar effect in de analyses, dit werkt niet altijd direct visueel door in het gewas, maar geeft wel aan dat er fysiek iets met het gewas gebeurt in positieve zin. Waarbij een aantal opvallende zaken zichtbaar zijn geworden. Met name de opname verbetering van moeilijk opneembare hoofdelementen zoals Ca.

Elektromagnetische Straling

Deze techniek heeft zeker toekomst in de land en tuinbouw aangezien mineralentekorten en de opname hiervan een algemeen probleem is. Daarnaast is de bodem, als het immuunsysteem van de plant, te verbeteren en bodemherstel een grote uitdaging. Floww-producten lijken ook aan bodemherstel een bijdrage te kunnen leveren. Met vriendelijke groet,Groei, Balans, R.

Dat betekent pulsaties van 60 miljard keer per seconde. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, zenden apparaten in een willekeurig huis of klaslokaal de hoogste frequenties uit, waarvan op de lange termijn nog niet duidelijk is wat de effecten zijn op de celstofwisseling. Omdat straling door de schedel heen dringt en een reactie aangaat met de cellen in het lichaam kan het gezondheidsklachten veroorzaken.

Bij een halve millimeter komt de straling van een mobiele telefoon tot aan de andere knt van de schedel en bij een dikte van twee millimeter nog slechts’ tot aan een kwart van het hoofd. Het gaat hier over zwakke elektromagnetische velden van mobiele telefoons, draadloze telefoons en Wi, Fi die ernstige gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van mens en dier.

Stralingsbescherming

Ziekten en klachten als chronische vermoeidheid, autisme, toename van allergieën en meervoudige chemische gevoeligheden, vroegtijdige dementie, DNA-schade, verlies van vruchtbaarheid en kanker kunnen mede veroorzaakt worden door straling. De reden hiervan is tweeledig; ten eerste werkt straling als een stoorzender, alsof je de radio niet goed afgesteld krijgt. En ten tweede verstoort straling de celcommunicatie op een zodanige manier dat het lichaam langzamer herstelt van indringers van buiten maar kan het ook minder goed toxines zoals pesticiden en zware metalen opruimen.

De MRI-scan verergert eerder de straling gerelateerde klachten dan dat deze die zichtbaar maakt vanwege het feit dat MRI gebruik maakt van röntgenstraling. Twintig minuten in de MRI levert een gemiddelde stralingsbelasting van circa 2 jaar. Erkend is dat het thermische effect van straling, met als gevolg de opwarming van het (hersen)weefsel, leidt tot lichamelijke schade.

Zij kunnen zich daardoor niet meer goed richten op hun eigenlijke taken met uiteindelijk diverse ziektebeelden tot gevolg. De effecten van straling gebeuren op het niveau van straling waarvan onze overheid en de telefoonbedrijven zeggen dat ze veilig zijn, omdat de straling te zwak is om significante thermische effecten te veroorzaken.

Jezelf Beschermen Tegen Straling

Onze regering en gezondheidsautoriteiten zijn tot nu toe van mening dat er te weinig wetenschappelijke onderbouwing is voor bovengenoemde effecten van nietioniserende straling. Behalve hoogspanning met een lage frequentie maar met een enorm hoog voltage van zo’n 250. 000 Volt wordt erkend als schadelijk. Dit verklaard waarom de Nederlandse regering wel bezig is met het uitkopen van mensen die op minder dan 50 meter afstand van hoogspanningskabels wonen.

Echter als de blootstelling voortduurt, worden deze mechanismen overwonnen en is het resultaat uiteindelijk negatief. Dit fenomeen treedt zowel op bij ioniserende als bij niet-ioniserende straling en wordt straling-hormese genoemd. Vooral kliercellen laten dit goed zien: kortdurende blootstelling stimuleert hun activiteit, blootstelling gedurende langere tijd veroorzaakt zichtbaar functieverlies. Het naar binnen lekken van calcium in de neuronen van de hersenen kan hyperactiviteit stimuleren en maakt dat kinderen minder goed in staat zijn om zich te concentreren, wat kan resulteren in ADHD-achtige klachten.

Als calcium de cel in wil moet er magnesium de cel uit en omgekeerd. Dit geldt voor heel veel chemische processen op celmembraanniveau. Nadat straling de werking van het celmembraan verstoord heeft, ontstaat de al veel langer bekende lekkende darm. Als de darm lekt, gaan ookde andere bloedbarrières lekken en komen moleculen met daarin virussen en bacteriën op plekken waar ze niet mogen komen.

Straling Mobiele Telefoon Slecht Voor Gezondheid?

Anti-straling Rechthoek Mobiele Telefoon - emfhealthcard.com/nl/Is Elektromagnetische Straling Schadelijk Voor Gezondheid - EMF health kaart

Het is gebleken dat bij lekke barrières van het respiratoire epitheel door elektromagnetische velden het risico van astma bij kinderen vergroten; de opening van de bloed-lever-barrière kan gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de huidige uitbraak van leverziektes. De opening van andere barrières, zoals de darmbarrière, kan vreemde stoffen uit de darmen in de bloedbaan toelaten.

Elektromagnetische Straling Gezondheid - emfhealthcard.com/nl/Is Straling Werkelijk Schadelijk En Hoe Kan Je Je Beschermen?

Gelukkig zijn er nieuwe technologieën op de markt die vitaliseren en op deze wijze het lichaam beschermen. Zij blijken preventief en effectief te zijn en de werking is inmiddels geverifieerd door wetenschappelijk onderzoek (Bescherming tegen 5g). Kinderen horen zo min mogelijk bloot gesteld te worden aan straling. Langer bellen dan vijf minuten is af te raden voor kinderen tot een jaar of zestien.

Dit anti-straling hoesje geeft bescherming tegen stralingen van een mobiele telefoon. Elke dag word je blootgesteld aan schadelijke stralingen van je mobiel. Deze anti-stralingshoes is de perfecte keuze om je gezondheid te beschermen. Het hoesje is gemaakt van een speciaal materiaal, waardoor alle verbindingen die je telefoon maakt, zoals telefoneren, sms’en, wifi, bluetooth en alle andere functies, worden geblokkeerd door het plaatsen van het hoesje.

Hoogsensitief Voor Straling

Het anti-straling hoesje is universeel en kan worden gebruikt voor alle merken telefoons, ongeacht de grootte van het toestel of het model. Ook alle nieuwste modellen passen in het hoesje (EMF bescherming). De anti-straling hoes wordt onder andere gebruikt voor; - Het beschermen van je gezondheid - Het ongewenst kijken op telefoon tijdens het rijden elimineren - Het voorkomen van contraproductiviteit op de werkvloer - Het ongewenst afluisteren tegengaan - Het voorkomen van het ongewenst afgeven van je locatie Door de bijna doorgevoerde Sleepwet, van de inlichten-en veiligheidsdiensten (AIVD en MIVD), zijn veel mensen hun vertrouwen in de overheid verloren.

Wanneer een telefoon zich in de anti-straling hoes bevindt, is het niet mogelijk dat instanties jouw telefoon kunnen afluisteren. Ook ben je niet langer meer te traceren. Wat zijn de grootste veranderingen van de Sleepwet? - De overheid mag massaal alle online communicatie afluisteren, ook die van niet verdachte burgers - straling gezondheid.

- Alle verzamelde data mag worden gedeeld met de buitenlandse inlichtingendienst.

Hoe Werkt De Emf Health Card?

Is ? Die vraag kwam de laatste tijd steeds in me op, maar ik deed er nooit meer onderzoek naar. Ik vond het nu tijd om dat wél te doen, want ik wist amper wat het inhoudt en hoe het zit. En ik ontdekte dat veel mensen geen idee hebben - Bescherming Tegen Mobiele Straling.Wat is elektromagnetische straling? Misschien heb je al eens gehoord van de natuurlijke (schadelijke) straling van de : dat bedoel ik in dit artikel niet. Het gaat hier specifiek om elektromagnetische straling. Straling bestaat uit elektromagnetische en die zijn overal. In de natuur, maar ook door apparaten die wij gebruiken.

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Goud En Zilver, Oude Remedies

Published Jun 04, 23
4 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Jun 02, 23
8 min read

Vers Fruit Op Het Werk

Published Jun 02, 23
10 min read