Sport & Ontspanningsmassage Maastricht, Limburg

Gepubliceerd jan. 20, 22
6 min read

Hotstone Stenen

Je kunt dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt. massagesalon maastricht..

Wij zijn als praktijk gecertifieerd om Lipomassage te geven. Lipomassage-practioners zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten, die de lipomassage techniek hebben geleerd. De Lipomassage kan zowel zonder liposuctie gegeven worden (om cellulite te behandelen), als na de liposuctie. Na de liposuctie helpt deze behandeling het lichaam te herstellen, vocht te laten afdrijven, en de huid soepeler en strakker te maken.

Ontspanningsmassage Maastricht - Bedrijvengids

Massagepraktijk MaastrichtOntspanningsmassage - Massagesalon
Massages - Massagepraktijk AltRelax Sport Maastricht

Hierdoor wordt de huid bij de heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht gestimuleerd en beter doorbloed. body pleasure maastricht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid na een aantal behandelingen strakker. Ook wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen en opgehoopt vocht af te voeren. We gebruiken meestal verschillende massagetechnieken afgewisseld met ontspanningstechnieken.

Alle technieken worden gedaan, om zo beter aan te voelen wat het lichaam het beste doet herstellen en te bepalen wat het lichaam nodig heeft. Doel: Reiniging van afvalstoffen en vocht Bevorderen van algehele gezondheid en welzijn De huid en het onderliggende weefsel strakker en gladder maken Uiteraard is een en ander wel afhankelijk van andere factoren, zoals.

Ontspanningsmassage - Maastricht

De werking van Lipomassage Zodra het lichaam teveel vetten binnenkrijgt, worden deze in het vetweefsel opgeslagen. Tevens worden hier gif- en afvalstoffen opgeslagen. Een teveel aan vet, gecombineerd met geblokkeerd lymfevloeistof, geven oneffenheden in het vetweefsel, dat soms gepaard gaat met een bobbelig gevoel. massage maastricht centrum. Deze oneffenheden worden weggemasseerd door de technieken die bij de lipomassage worden gebruikt.

Het masseren van deze verhardingen stimuleert om de afvalstoffen af te voeren en maakt het weefsel weer soepel. Met behulp van lipomassage verplaatst het vocht en wordt het weer opgenomen door het lymfestelsel. Een lipomassage is uitermate geschikt om vochtophoping te reduceren en algeheel herstel te bespoedigen. Manuele lymfedrainage werkt bovendien pijndempend en maakt het weefsel weer soepel.

Goede Massage Maastricht - Massage Therapie

De lipomassage wordt uitgevoerd op het onderlichaam (billen, heupen, dijen en lagere buik), maar kan ook op het bovenlichaam (armen, gezicht en hals) worden uitgevoerd. Lipomassage is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die het lichaam helpt om gif en vastgehouden vloeistoffen, af te voeren. De cliënten die Lipomassage hebben ondergaan geven aan dat De zwellingen en pijnlijke harde plekken verzachten; Vocht beter wordt afgedreven; Door de ontspanning, het herstel sneller op gang komt; Het hun energie en geestelijk welzijn verbetert.

Daarna zijn één of tweemaandelijkse “onderhoudsbehandelingen” aan te raden om de bereikte resultaten te behouden - body pleasure maastricht. Dit alles doen we uiteraard in overleg.

Masseur Limburg

Het is bij ons in de praktijk nu ook mogelijk om een afspraak te maken voor ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het geeft je immuunsysteem en weerstand een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent (massage in maastricht).

Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt. Je neemt echt even tijd voor je zelf (Massagepraktijk Alt Maastricht - 2021). Wij zijn een samenwerking aangegaan met Katja Turunen. Haar missie? Mensen te helpen om zich beter te voelen en om zich te ontspannen.

Massage Zuid Limburg

Wat doet stress met je? Wat kan ontspanning met je en vooral voor je doen? Hoe kun je jezelf helpen door meer te ontstressen en hoe kun je je meer thuis voelen in jouw eigen lichaam? Welzijn bestaat uit veel verschillende factoren, waarbij een gezonde levensstijl, voldoende slaap en ontspanning de sleutel zijn tot algeheel welzijn.

Zwangerschapsmassage 50 min. Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d. m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. Geniet tijdens deze verwenbehandeling van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking van de speciaal aan uw wensen aangepaste massage. Let op: Wij geven de zwangerschapsmassage niet in het eerste trimester .

Body Pleasure Maastricht

Cupping is een eewenoude geneeswijze overgewaaid vanuit China naar Azië. Gebruikelijk in die tijd was firecupping, waarbij de zuurstof uit een houten cup of een hoorn haalt en op het lichaam plaatst. Tegenwoordig is het simpeler in gebruik en zonder vuur maar met vacuüm zuigkracht. De cups geven verlichting aan verharde en verstijfde spieren en weefsels.

De cups worden geplaatst op de plekken waar er minder bewegingsvrijheid is. De huid en de onderliggende weefsels worden in de cupdoor vacuüm krachtig gezogen wordt zodat er een rek in het weefsel komt. Dit is belangrijk om het bindweefsel flexibel te houden. In combinatie met massage technieken word de doorbloeding optimaal gestimuleerd wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat vrijgekomen afvalstoffen door het lichaam wordt afgevoerd .

Massagesalon Limburg

Wat is een wellness massage? Rust, ontspanning en aandacht. Dit zijn de kernwoorden zodra je binnenkomt. De één komt voor pure ontspanning…. even dat ene moment voor jezelf. Even niks moeten en mogen ontspannen. Fijne stilte…of juist een prettig gesprek tijdens de massage, het kan beide. De ander komt toch met een specifieke vraag.

Zwangere dames komen ook geregeld voor een massage. Heerlijk nog even ontspanning en aandacht in deze bijzondere weken die over het algemeen toch elke week weer wat zwaarder worden. Fijn is het dan om nog even de onrustige benen wat te verwennen of vooral die strakke schouders te masseren. Invloed van mineralen op spanning Ook gebruik we veelvuldig Magnesium.

Vind Jouw Voetreflexzonetherapeut In Maastricht

Het is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam, waaronder de energieproductie in ons lichaam. Velen van ons kampen met stress in welke mate dan ook. En laat stress nu net een enorme Magnesium verbruiker zijn. Dus hoe meer stress we ervaren, hoe meer Magnesium er wordt verbruikt.

Kort even wat plus punten van Magnesium: Ontspant de spieren (denk o. a aan kramp, (zwangeren) en groeipijn bij kinderen) - hotstones. Ontspant de bloedvaten (hoge bloeddruk). Heeft gunstige invloed op neerslachtige gevoelens. Eens ervaren wat Magnesium doet? Dit kan door een Magnesium-massage, maar uiteraard ook door het slikken of smeren hiervan.

Massage Maastricht Centrum

Ons doel is om jou met een tevreden en een rustig gevoel weer huiswaarts te laten gaan. thai massage maastricht. Voor wie is wellness-massage? Kort gezegd…voor iedereen! Iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt, in welke mate dan ook. Of het nu voor een “onderhouds-dosering” van ontspanning gaat, of een specifiekere vraag.

Wat levert je deze massage op? Een wellness-gevoel…even gehoord worden. Een betere nachtrust…meer kunnen genieten van een lichaam wat prettiger aanvoelt. Positiviteit! Of juist een bezinning van hoe het ook al weer voelt om je lichaam ontspannender te voelen. Zeker in een veranderende wereld kan dit bevrijdend werken. Wat kost de Wellnessmassage? De prijzen zijn variërend.

Thaise Massage Maastricht

Massage In MaastrichtThai Massage Maastricht

De massages worden niet vergoed via de ziektekostenverzekering.

Sport & Ontspanningsmassage MaastrichtOntspanningsmassage Maastricht - Massage Tips


Als jij binnenkomt in onze sfeervolle massageruimte, heb ik al een heerlijk warm voetbad voor je klaar staan. Als je comfortabel in de stoel zit, beginnen we met ruimte maken voor de ademhaling. Tijdens het voetbad doen we samen een meditatie om zo jezelf alvast wat ruimte te geven om meer aanwezig te zijn in je lichaam.

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Goud En Zilver, Oude Remedies

Published Jun 04, 23
4 min read

Colloidaal Zilver En Goud

Published Jun 02, 23
8 min read

Vers Fruit Op Het Werk

Published Jun 02, 23
10 min read