Aanhoudende Heesheid

Published Mar 28, 21
6 min read

Heesheid Betekenis

Het kan drie dagen tot een maand duren om het werk van de stembanden te herstellen zonder mee te doen aan de infectie, afhankelijk van de ernst van de verwonding (slijm op stembanden hees). De infectie verloopt meestal binnen een week of twee. Effectieve recepten van traditionele geneeskunde voor de behandeling van laryngitisTraditionele geneeskunde heeft met succes te maken met de manifestaties van laryngitis en stemvermoeidheid:Ze stelt voor actief gebruik te maken van stoominhalatie met sodawater, dampen van gekookte aardappels in te dampen, bestoven met bakpoeder en gorgelen met een oplossing van zeezout en frisdrank.

Veel deskundigen van de traditionele geneeskunde adviseren patiënten (geen allergieën) om hele bijenhoningraten in kleine stukjes te kauwen totdat een klont was is gevormd, die moet worden uitgespuwd. Spoelen met afkooksels en tincturen van verschillende kruiden - eucalyptus, kamille, pepermunt, calendula - werkt goed - slijm op stembanden hees. Als alkalisch mineraalwater van het type "Borjomi" en zijn analogen worden gebruikt, moet er rekening mee worden gehouden dat het warm moet zijn en met het vrijgekomen gas.

Het is het beste om de fles onmiddellijk te openen en deze te laten staan ​​om kooldioxide te verlaten. Een patiënt met ernstige ontsteking, hoest en een loopneus moet zoveel mogelijk warme dranken drinken om sputum en nasaal slijm actief te verdunnen - stem kwijt middeltjes. In dit geval wordt het veel gemakkelijker en sneller om te worden gescheiden en uit het lichaam te worden verwijderd, waardoor het herstel wordt versneld.

De vernevelaar helpt het medicijn spuiten tot een staat van waas die diep doordringt in het ademhalingssysteem. U kunt zout of mineraalwater gebruiken, dit is meestal voldoende om mechanische laryngitis te verwijderen die wordt veroorzaakt door de spanning van de stembanden. Dezelfde tools zijn voldoende voor de complexe behandeling van andere problemen.

Vocalmassage

Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Gorgelen is een van de beste behandelingen voor keelontsteking (stemoefeningen heesheid). De eenvoudigste en meest effectieve manier om heesheid en irritatie te bestrijden, ontsteking van de keel is gorgelen. In de meeste gevallen wordt voorgesteld de Furacilin-oplossing te gebruiken - het desinfecteert en geneest de ontsteking in de keel, versnelt de genezing.

Om de spoelingen effectief te laten zijn, moeten ze om de twee uur worden aangebracht tijdens de eerste 3 dagen van de ziekte, een half uur na de maaltijd (stembanden problemen). Na minimaal 15 minuten spoelen mag je geen water eten of drinken. Behandeling van ziekten van de keel tijdens de zwangerschap moet plaatsvinden onder toezicht van een arts!Zieke zwangere vrouwen wenden zich tot de dokter met angst: "Mijn keel doet pijn, mijn stem is verdwenen - wat te doen?" Er kan slechts één antwoord worden beantwoord: volg de instructies van de arts.

Alleen in het geval dat de arts van mening is dat de voordelen van deze fondsen de potentiële schade door antibiotica en andere geneesmiddelen overschrijden, kunnen ze worden gebruikt, maar strikt in de doseringen en perioden die worden gespecificeerd door een specialist. Conservatieve behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd - spoelen, inhaleren, kompres, warme drank.

Om verlies van stem en keelpijn te voorkomen, moet u twee basisaanbevelingen volgen:Het is noodzakelijk om te voorkomen dat de stembanden worden overbelast, luid geschreeuwd, in tocht en onder airconditioners zitten, ijsdranken drinken en koude gerechten misbruiken, en niet zoveel mogelijk communiceren met de besmette en de zieke. Verharden omvat sporten, regelmatig wandelen en fietsen, zwemmen, koud water gieten of sneeuwwrijven (kaakmassage).

Stembanden Smeren

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de schoenen niet nat worden. Als dit gebeurt, zweef dan met uw voeten en verander de schoenen droog. Met een zorgvuldige houding ten opzichte van hun gezondheid en het versterken ervan, kan men rekenen op, zo niet volledige eliminatie van stemverlies, dan op zijn minst een gemakkelijk verloop van de ziekte en een snel herstel.

Dit kan uitdroging en keelpijn veroorzaken, een persoon is moeilijk te praten. Soms ontstaat er een zere keel en stemverlies doordat iemand ligamenten te zwaar belast, koud, warm voedsel, dranken, vergiftigd met gassen, rook misbruikt. Je moet meteen met je arts overleggen, voorlopig moet je stoppen met praten, je kunt de ontstoken ligamenten niet belasten.

Stembanden HeesheidLast Van Stembanden
Stem Stem KwijtStembanden Pijn

Het is onmogelijk om fluisterend te spreken als je een stem verliest, hij kan zelfs zijn keel bederven. Wanneer de ziekte noodzakelijk is om aan het dieet te voldoen, eet het voedsel in de vorm van warmte, drink het koud, heet, het is ten strengste verboden, je kunt geen gekruid voedsel eten, koolzuurhoudende dranken, koffie, alcohol drinken.

Slijmoplossend drugs, als je naast het feit dat je je stem hebt verloren, je keel zeer pijnlijk is, er is een droge hoest, je moet dringend het medicijn drinken - afkooksel, infusie, siroop. Dus je kunt irritatie van het slijmvlies verwijderen. 2. Antiseptisch gorgelt voor de keel, Givalex is effectief, je kunt de Furacilin-tablet oplossen in een glas water en ermee gorgelen.

Schorre Stem

3. Homeopathische middelen helpen de stem te herstellen, heesheid wordt geëlimineerd door "HomeoWox". 4. Een belangrijke rol wordt gespeeld door fysiotherapeutische procedures, een vernevelaar, een laser en elektroforese zijn effectief (stem kwijt middeltjes). 1. Zoveel mogelijk om warm te drinken, zodat je van de droge keel af kunt komen. Het wordt aanbevolen om fruitdranken te gebruiken die zijn gekookt op basis van fruit, kruidenthee, sap.

2. Als het sputum niet verdwijnt, maakt u zich zorgen over een sterke, droge hoest, die zelfs nog meer de keel irriteert, moet u Bromhexin, ACC, Mukaltin nemen. Deze hulpmiddelen helpen om een ​​droge hoest productief te maken. 3. Kompressen die op de nek worden aangebracht. 4. In ernstige gevallen is behandeling met behulp van Lugol, Iodinol en plantaardige oliën - duindoorn, perzik en maïs vereist.

Gebruik van antivirale middelen - Influcidum, Arbidol, Aflubin. 6. Inhalatie helpt de stem terug te krijgen, je kunt frisdrank gebruiken, kruiden afkappen, kamille, linde, salie gebruiken. 7. Denk aan verdere preventie, doe alles zodat het in de toekomst niet zal verdwijnen (wat te doen bij heesheid). 8. Drink mineraal geneeskrachtig water - Essentuki, Borjomi, voeg er warme melk aan toe.

De infusie van kruiden heeft een diuretisch effect, het is noodzakelijk om veldstaart, berendruif, bosbes te gebruiken. 9. Eet alleen licht voedsel - plantaardige, zuivelproducten, stop vette, gebakken, zure, pittige en andere voedingsmiddelen die de slijmhuid kunnen irriteren. 10. Gebruik lokale antiseptische preparaten - sprays Geksoral, Ingalipt, Chlorophyllipt, Angeleks, en gorgelen met verschillende kruidenafkooksels.

Stembanden Schor

Als u een zere keel heeft en uw stem is verdwenen als gevolg van een allergische reactie, moet u de zwelling van het strottenhoofd verwijderen, want hiervoor gebruiken we antihistaminegeneesmiddelen - Erius, Fluditec, Tavegil - strottenhoofdmassage. Wanneer een persoon begint te stikken, moet u glucocorticoïden gebruiken - dit zijn hormonale geneesmiddelen, u kunt ze niet gebruiken voor zelfbehandeling, alleen nadat de arts dit heeft voorgeschreven.Als de lichaamstemperatuur normaal is, kunt u wallen uit het strottenhoofd verwijderen met behulp van warme voetbaden, wanneer de bloedcirculatie in de benen toeneemt, ontsteking en zwelling in de keel verdwijnen. Verboden deze behandelingen bij hoge lichaamstemperatuur (nek massage). 13. Inademing met soda en zout. Om dit te doen, wordt een oplossing bereid en vervolgens in de ketel gegoten, een buis wordt in de tuit van de ketel gestoken, gemaakt van papier, nadat de dampen via de mond zijn ingeademd.

More from Mijn gezondheid

Navigation

Home

Latest Posts

Een Waar Zit Magnesium In

Published Apr 20, 21
6 min read

Heesheid Verhelpen

Published Apr 20, 21
6 min read

Tandpasta Met Of Zonder Fluoride

Published Apr 20, 21
10 min read